Rijscholen & autoverzekeringen

Een autoverzekering werkt in de meeste gevallen hetzelfde bij elk type auto en situatie, maar er zijn een aantal uitzonderingen waardoor de verzekering anders is of in premie kan verschillen. Een voorbeeld hiervan is een elektrische auto die een andere premie heeft dan de traditionele auto met brandstofmotor. Een ander voorbeeld waarbij de autoverzekering is de rijschool. Een verzekering voor een rijschool werkt namelijk iets anders dan een particuliere autoverzekering. De situatie van een lesauto is anders dan gebruikelijk. Zo rijdt er vaak een leerling in de auto die nog niet beschikt over een geldig rijbewijs. Dit zorgt ervoor dat de verzekering anders in elkaar zit. Zo is de rijinstructeur aansprakelijk voor de bestuurder die in dit geval geen geldig rijbewijs heeft.

Aspecten van een a...

Lees verder

Autoverzekering voor elektrische auto’s

De meeste mensen bezitten nog steeds een traditionele auto die gebruikt maakt van een verbrandingsmotor, echter is er een sterke opkomst te zien in het aantal elektrische voertuigen op de Nederlandse wegen. Zo zie je dat eigenlijk elk bekend automerk wel minimaal één elektrisch model aanbiedt. Verder zie je dat steeds meer particulieren kiezen voor de elektrische variant en ook op zakelijk gebied wordt er meer voor elektrisch rijden gekozen. Het belangrijkste verschil met de traditionele auto is eigenlijk de brandstof. Zo maakt de elektrische auto gebruik van elektriciteit doormiddel van een accu. Deze accu wordt opgeladen met behulp van een laadkabel...

Lees verder

Een exclusieve auto verzekeren

Ben je op zoek naar een exclusieve verzekering voor een luxe auto? Dan is het slim om zoveel mogelijk verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Hoe meer je vergelijkt, hoe groter de kans dat je bespaart op je verzekeringspremie. Soms kan je voordeel oplopen tot wel honderden euro’s per jaar.

Je nieuwe auto verzekeren

Een Porsche, Audi, Mercedes of BWM verzekeren, is vaak een dure kwestie. Door te vergelijken, kun je fors besparen op de verzekeringspremie voor deze auto’s. Dit doe je gemakkelijk online, zonder dat je contact hoeft op te nemen met een assurantietussenpersoon. Pricewise helpt je om online de beste deal te vinden, zodat jij je auto uitstekend kunt verzekeren. Je kunt daarna met een gerust hart de weg op.

Vergelijken met een onafhankelijke vergelijker

Pricewise is e...

Lees verder

Kenteken natrekken van exclusieve auto voor verzekering

Gaat u een exclusieve auto aanschaffen? Zorg dan dat u weet wat u koopt en de auto goed verzekerd. Erachter komen of de exclusieve auto van uw dromen ook echt een droom is kan door het kenteken na te trekken. Dit zal de verzekering overigens ook doen om te controleren of er eerder schade is geclaimd op het voertuig. Koopt u een zeer exclusieve auto en is er in het autoverleden eerder een claim geweest op het voertuig dan kan het zo zijn dat de verzekering de auto wil laten inspecteren voordat deze opnieuw wordt voorzien van een volledige dekking.

Lees verder

Ditzo

Ditzo richt zich op het gemak van haar klanten, niet op het gemak van hunzelf. Doordat uw wensen en behoeftes centraal staan merkt u dat de medewerkers oprecht naar u luisteren en u uitermate goed van dienst willen zijn. U bent dus niet gebonden aan belscripts of maximale gesprekstijden. De schade afhandeling van de verzekeraar is zeer positief beoordeeld met een score van 8.8. Deze score is aanzienlijk hoger dan dat de meeste verzekeraars krijgen, het gemiddelde ligt namelijk op een 7.2. De verzekeringen van Ditzo zijn transparant, met begrijpelijke voorwaarden en eerlijke premies. Bovendien is er een handige Ditzo iPhone App waarmee u gemakkelijk toegang heeft tot alle belangrijke informatie.

Autoverzekering

Bij Ditzo heeft u snel een autoverzekering, binnen 5 minuten bent u al direct ve...

Lees verder

Nederlanden van Nu

De Nederlanden van Nu is een direct writer, hierdoor doet u altijd rechtstreeks zaken met de verzekeraar en niet met derden. Tevreden klanten is het uitgangspunt, hierdoor kan de verzekeraar ook alleen duurzaam succesvol zijn. Dit uitgangspunt zorgt ervoor dat de Nederlanden van Nu altijd luistert naar haar klanten en kan meten waar er mogelijk verbeteringen liggen. Het belangrijkste uitgangspunt is verzekeren zonder flauwekul, oftewel dat u niet betaald voor onnodige zaken.

Lees verder

Dekkingen autoverzekeringen

Bent u van plan een autoverzekering af te gaan sluiten? Denk dan eerst goed na over de dekking die u wilt kiezen. De dekking die u kiest bepaalt de mate van vergoeding van eventuele schade. De WA autoverzekering is een wettelijke verplichting voor alle consumenten die in het bezit zijn van een auto. Deze dekkingsvorm dekt de schade die u veroorzaakt aan anderen met uw auto. De WA plus autoverzekering is daarentegen wat uitgebreider en dekt ook schade aan de eigen auto. Deze schade moet dan wel ontstaan zijn uit bepaalde onheilen, denk hierbij onder andere aan brand, natuurrampen, loslopende dieren en diefstal. Tevens kunt u nog voor de meest uitgebreide vorm van dekking kiezen, dit is dan ook de All Risk autoverzekering. Deze biedt de meeste dekking, waarbij bijvoorbeeld ook schade wordt vergoed die ontstaan is uit een ongeval waarbij u zelf aansprakelijk bent.

Lees verder

Unive

Unive is een coöperatieve vereniging en een van de grootste verzekeraars van Nederland. De totaalaanbieder werkt zonder winstoogmerk, klanten zijn tevens leden. Unive streeft naar positieve resultaten en wil de meest gewilde verzekeraar van heel Nederland zijn. Daarom streeft zij voor al haar verzekeringen voor een top 3 positie op prijs en kwaliteit.

Lees verder

Privacy en cookies

Persoonsgegevens die wij verwerken

Exclusieve-autoverzekering.nl is verantwoordelijk voor de verwerking van een indirecte identificerende persoonsgegeven, namelijk het IP-adres van de bezoeker van deze website. Wij hebben niet de intentie om dit gegeven te verzamelen voor bezoekers van onze website die jonger zijn dan 16 jaar, behalve wanneer hier door ouder of voogd toestemming voor gegeven is. Echter is het voor ons niet mogelijk om te controleren of onze bezoeker jonger of ouder is dan 16 jaar. Ons advies aan ouders en voogden is dan ook om betrokken te zijn bij uw kinderen wanneer zij online activiteiten uitvoeren. Hebben wij volgens u overtuiging zonder uw toestemming toch het IP-adres verzameld van een minderjarige, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via deze link en zul...

Lees verder

Vergelijken van autoverzekeringen

Het is belangrijk dat uw auto goed verzekerd is. Het is verplicht om de auto op zijn minst WA te verzekeren. Stel dat schade aan een ander aangebracht wordt dan zal deze schade vergoed worden. Hierdoor ben je er ook zeker van dat als u een aanrijding krijgt buiten uw schuld om de schade door de wederpartij kan worden vergoed. De WA verzekering heeft de minimale dekking van een autoverzekering. Bent u voor een oudere auto op zoek naar een verzekering dan is de overweging waard om deze minimale verzekering af te sluiten. Op deze manier kan veel geld bespaard worden. Een overzicht autoverzekeringen helpt u dan ook bij het maken van een geschikte keuze.

Lees verder