Nederlanden van Nu

De Nederlanden van Nu is een direct writer, hierdoor doet u altijd rechtstreeks zaken met de verzekeraar en niet met derden. Tevreden klanten is het uitgangspunt, hierdoor kan de verzekeraar ook alleen duurzaam succesvol zijn. Dit uitgangspunt zorgt ervoor dat de Nederlanden van Nu altijd luistert naar haar klanten en kan meten waar er mogelijk verbeteringen liggen. Het belangrijkste uitgangspunt is verzekeren zonder flauwekul, oftewel dat u niet betaald voor onnodige zaken.

Autoverzekering

Een autoverzekering van de Nederlanden van Nu is zeer voordelig. Uit onderzoek is dan ook gebleken dat 7 op de 10 Nederlanders kunnen besparen door voor deze verzekeraar te kiezen. Dat de autoverzekering zo voordelig is komt doordat onnodige zaken niet gedekt zijn. Wel heeft u een prima dekking, de dekking is namelijk gebaseerd op de mening van 25.000 Nederlanders. U kunt dus rekenen op een uitstekende dekking, goede service, scherpe premie en geen flauwekul. Hetzelfde geldt voor de aanvullende dekkingen waarmee u uw autoverzekering indien gewenst kunt uitbreiden. Met een autoverzekering van de Nederlanden van Nu profiteert u van de volgende voordelen:

  • Scherpe premie
  • Dagelijks opzegbaar
  • Uitstekende dekking
  • Geen flauwekul dekkingen
  • Begrijpelijke taal
  • Aanschafwaarde regeling
  • €0,- eigen risico
  • Regeling voor vervangend vervoer

Vergelijk de autoverzekering van De NvNu met andere verzekeraars. U komt er al gauw achter dat ze een erg scherpe premie hebben!

De mening van u telt!

De verzekeraar vindt dat zij alleen een goede autoverzekering kunnen bieden als u tevreden bent. Hierdoor wordt er geluisterd naar uw mening en hierop ingespeeld. Een voorbeeld hiervan is dat 68 procent het flauwekul vindt om voor eventuele administratie kosten betalen, u kunt dit immers ook zelf via het internet. Hierdoor hoeven klanten die via internet hun autoverzekering afsluiten geen administratiekosten te betalen. Zo zijn er vaak opinie peilingen waar u uw mening kunt geven en waar mogelijk iets mee gedaan wordt.