Unive

Unive is een coöperatieve vereniging en een van de grootste verzekeraars van Nederland. De totaalaanbieder werkt zonder winstoogmerk, klanten zijn tevens leden. Unive streeft naar positieve resultaten en wil de meest gewilde verzekeraar van heel Nederland zijn. Daarom streeft zij voor al haar verzekeringen voor een top 3 positie op prijs en kwaliteit.

Unive autoverzekering

Met een klassieker, een bestelauto en uw gewone auto kunt u terecht bij de verzekeraar, tevens is het mogelijk een autoverzekering met e-Support aan te schaffen. Indien u kiest voor e-Support, dan is hulp altijd binnen handbereik. U creëert extra veiligheid voor u en uw inzittenden, Veilig Verkeer Nederland ondersteunt
deze initiatieven
.

Voordelen van Unive

De reguliere autoverzekering is standaard scherp geprijsd, maar daarnaast wordt er extra nog een All Risk Budget geboden voor de kleine portemonnee. U heeft dus genoeg keuze en kunt eventueel uitbreiden met aanvullende dekkingen. Bovendien kunt u altijd rekenen op de hulp van Unive bij schade, dag en nacht staan de deskundige medewerkers voor u klaar. Indien u kiest voor een autoverzekering van Unive profiteert u direct al van 50 procent no-claimkorting en deze kan oplopen tot maar liefst 80 procent. De voordelen zijn onder andere:

  • Geen winstoogmerk
  • Keuze uit WA, WA+, All Risk en All Risk Budget
  • Direct 50 procent no-claim korting
  • Maximaal 80 procent no-claim korting
  • Gelijkwaardige autoregeling
  • Nieuwwaarde regeling
  • Keuze uit hoogte eigen risico, ook geen eigen risico mogelijk
  • Premie voordeel plan

All Risk Budget

Wilt u uw auto All Risk verzekeren, maar vind u de premie net iets te hoog? Dan kan een All Risk Budget een prima oplossing zijn. Schade aan uw auto is gedekt, maar door een aantal onderdelen maakt Unive het mogelijk de All Risk Budget variant zo voordelig aan te bieden. Zo bent u verplicht schade via één van de 300 schadeherstellers van de verzekeraar te laten repareren. In plaats van originele onderdelen worden er A-merkonderdelen bij een reparatie gebruikt, daarnaast betaald u alleen voor de hoognodige zaken en is het standaard eigen risico hoger.